Vyhľadávanie:

Začali sa Košické rozprávkové Vianoce

Začali sa Košické rozprávkové Vianoce

Košické rozprávkové Vianoce sa už začali. V piatok 4. decembra podvečer ich z pódia pri Immaculate otvorili primátor mesta Richard Raši a viceprezident pre vonkajšie vzťahy, riadenie a rozvoj podnikania U. S. Steel Košice Miroslav Kiraľvarga spoločne s Mikulášom, jeho sprievodom i Svetluškou, ktorá krátko po sedemnástej hodine rozsvietila nielen vianočný stromček, ale aj celú vianočnú výzdobu v historickom centre východoslovenskej metropoly.

„Na Hlavnú chodíme s deťmi v takomto čase každý rok. Syn sa už nevie dočkať. Keď Mikuláš prišiel sem, tak určite aj k nám domov. Možno už zajtra. Čižmy máme vyčistené a pripravené,“ prezradil s úsmevom Timur Horbaj, ktorého sme neskôr zastihli pri charitatívnom stánku U. S. Steel Košice, kde sa ako prvá prezentovala Únia vzájomnej pomoci ľudí a psov. „Celkom sa nám darí, je tu plno,“ podotkla krátko šéfka Romana Šerfelová, keď sme sa jej pýtali na záujem okoloidúcich o činnosť útulku. Psíky, ktoré aktivistom robili spoločnosť, budili rešpekt, ale aj nutkanie pohladkať ich... Plno bolo i pri stánku s primátorským punčom, ktorý okoloidúcim ponúkali Richard Raši, Miroslav Kiraľvarga i viceprimátorka Renáta Lenártová a ktorého výťažok pomôže štyrom neziskovým organizáciám. Ak ste ešte na Hlavnej neboli, nájdite si čas a príďte si vychutnať čaro blížiacich sa sviatkov. A určite neobíďte ani náš stánok. Do 22. decembra sa v ňom predstaví verejnosti ešte trinásť organizácií zaoberajúcich sa verejnoprospešnými aktivitami.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...