Vyhľadávanie:

Začali sa Košické rozprávkové Vianoce. Odovzdali sme symbolický šek Arcidiecéznej charite.

Začali sa Košické rozprávkové Vianoce. Odovzdali sme symbolický šek Arcidiecéznej charite.

Včera sa začali Košické rozprávkové Vianoce. Zaplnená Hlavná ulica si užívala otvárací program, príchod Mikuláša aj koncert Petra Cmoríka.

Košičanom sa prihovoril primátora mesta Jaroslav Polaček a viceprezident U. S. Steel Košice Miroslav Kiraľvarga, ktorý zaželal Košičanom a zamestnancom firmy pokojné a šťastné sviatky: „Vianoce sú sviatky pokoja a rodiny. Zaželal by som preto nám všetkým, nielen v Košiciach, ale aj na Slovensku a na východ od nás, aby zavládol pokoj, aby sa všetci mohli tešiť spolu, v rodinnom kruhu.“

Po rozsvietení stromčeka  sa k Miroslavovi Kiraľvargovi na pódiu pripojil Marián Hanečák, zamestnanec našej spoločnosti a spolu odovzdali symbolický šek  riaditeľovi Arcidiecéznej charity Cyrilovi Korpesiovi. Výslednú sumu tvoria príspevky zamestnancov, ktorí sa zapojili do tradičnej predvianočnej zbierky a Nadácie U. S. Steel Košice.

„Ako každý rok, aj tento rok sme povzbudili našich zamestnancov, aby podporili rodiny v núdzi. Máme veľmi dobrú spoluprácu s Arcidiecéznou charitou, takže jej vkladáme do rúk šek v celkovej hodnote 30 000 eur,“ povedal Miroslav Kiraľvarga.

Chcem sa veľmi pekne poďakovať zamestnancom a Nadácii U. S. Steel Košice, ktorí vyzbierali takúto nádhernú sumu. Pomáhame našim klientom, ktorí majú sociálne, zdravotné a iné ťažkosti, sú bez domova, alebo sú to osamelí seniori. Takže my tieto peniaze posúvame k tým, ktorí pomoc najviac potrebujú. A táto suma určite poteší a pomôže mnohým ľuďom,“ poďakoval Cyril Korpesio.

Foto Ján Kisucký

     

Včera sa na Hlavnej ulici otvorili aj vianočné trhy. V našom charitatívnom stánku ponúkala        vianočné ozdoby a iné milé drobnosti Arcidiecézna charita. 

U. S. Steel Košice - Charitatívny stánok otvárame v pondelok (usske.sk)

 

     

Najmä malých Košičanov potešil príchod Mikuláša.

 

 

Košice majú v tomto predvianočnom čase skutočne neobyčajne krásnu atmosféru.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...