Vyhľadávanie:

Zájazd pre darcov krvi

Zájazd pre darcov krvi

"Pri poslednom preberaní odznakov Janského plakety za darcovstvo krvi som vtedy všetkým darcom z U. S. Steel Košice sľúbil spoločný výlet do Červeného Kláštora. Sľub teda držím a touto cestou pozývam do prírody najmä držiteľov medaily za 100 a viac odberov, potom majiteľov diamantovej a zlatej plakety, aj ich rodinných príslušníkov. Podľa počtu prihlásených (kapacita autobusu je 40 cestujúcich) by sa eventuálne mohli u mňa prihlásiť aj majitelia striebornej plakety," povedal v úvode svojej pozvánky Jozef Mitaľ, ktorého turisti oslovujú "barón".

Tematický zájazd sa uskutoční v sobotu, 13. októbra, s odchodom autobusu z parkoviska pred Spoločenským pavilónom o 7. hodine. Z Košíc sa cez Starú Ľubovňu turisti - darcovia krvi presunú do Červeného Kláštora, kde bude prvá väčšia zastávka v motoreste Dunajec. Pre záujemcov zájazdu bude pripravený bohatý program. Okrem plavby na pltiach po Dunajci (cca 12 km) budú mať možnosť vybrať si buď pešiu túru po prelome Dunajca do Lesnice (10 km), alebo túru cez nový most do Stromowce Nižne v Poľsku, prípadne návštevu Ľubovnianskeho hradu, skanzenu a husitského vojenského tábora Morman. Bude tiež možnosť návštevy pútnického miesta Zvir - Litmanová, Jarabínskej tiesňavy a ďalších zaujímavostí v Národnom parku Pieniny. Všetci účastníci sa podvečer stretnú v Lesnici na salaši. Účastnícky poplatok je 100 korún, prihlásiť sa môžete do piatku, 5. októbra, u vedúceho zájazdu Jozefa Mitaľa na mobil 0904 318 414, alebo e-mailom: baron@net kosice.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...