Vyhľadávanie:

Zajtra na hokej

Zajtra na hokej

Ale nie na extraligový. Pretože prvý semifinálový zápas play-off medzi HC Košice a Popradom sa v Košiciach hrá v Steel Aréne až v nedeľu 26. marca o 17.00 hodine. Druhé semifinálové stretnutie medzi týmito súpermi je na programe opäť v našej aréne v pondelok 27. marca. Ďalšie termíny semifinálových zápasov sú vo štvrtok 30. marca a v piatok 31. marca v Poprade. Hrá sa na štyri víťazné stretnutia a ak by sa v týchto štyroch termínoch nerozhodlo o postupujúcom do finále, k dispozícii sú ďalšie hracie dni. V nedeľu 2. apríla v Košiciach, v utorok 4. apríla v Poprade a vo štvrtok 6. apríla v Košiciach.

Pozvánka na zajtrajší hokej platí na zápas Cassovia Stars - Bohemia Steelers, v ktorom sa stretnú rekreační hokejisti z tímu našich obchodníkov z U. S. Steel Košice proti mužstvu českých zákazníkov. Tento v poradí už piaty vzájomný súboj sa uskutoční vo štvrtok 23. marca o 17.00 hod. v Steel Aréne. Na zápas je pre všetkých záujemcov aj ich rodinných príslušníkov vstup voľný. Hostia využili možnosť zaradiť na súpisku aj bývalého úspešného tenisového reprezentanta, neskôr trénera a manažéra Branislava Stankoviča. V domácom tíme sa okrem iných hráčov z majstrovského mužstva Vedenia, predstavia aj bývalí hokejisti Faith, Ihnačák, prezident HC Košice Veme, ako aj viceprezidenti Jura, Kiraľvarga, Pepperney, Peters i ďalší manažéri z našej spoločnosti. Piate vzájomné stretnutie zajtra otvorí slávnostným buly prezident U. S. Steel Košice David Lohr.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...