Vyhľadávanie:

Záleží nám na budúcnosti mladých

Záleží nám na budúcnosti mladých

Junior Achievement Slovensko - Mládež pre budúcnosť oceňuje spoluprácu s U. S. Steel Košice

Už niekoľko rokov spolupracuje spoločnosť U. S. Steel Košice so vzdelávacou organizáciou Junior Achievement Slovensko - Mládež pre budúcnosť na rozvoji mladej generácie. V mene všetkých študentov, ktorí aj vďaka košickým oceliarňam mali možnosť absolvovať nadštandardné ekonomické vzdelávanie, a tiež v mene celej organizácie sa za finančnú podporu, ale i personálnu pomoc poďakovala v liste generálna riaditeľka tejto inštitúcie Marcela Havrilová. V ňom sa okrem iného píše:

"Skvalitňovať a rozširovať vzdelávacie programy, prinášať ich do všetkých regiónov, ale najmä tam, kde mladí ľudia nemajú dostatok príležitostí na rozvoj, umožňovať im ekonomicky myslieť, učiť sa robiť etické rozhodnutia, učiť sa vstupovať na trh práce pripravení a napĺňať poslanie našej organizácie, sa nám darí najmä vďaka podpore podnikateľského prostredia, teda aj vďaka vašej spoločnosti. Mimoriadne oceňujeme spoluprácu s konzultantmi, ktorí v programe Aplikovaná ekonómia pracujú počas celého školského roka v študentských spoločnostiach v košických školách. Vážime si aj to, že sa pracovníci z útvaru Vonkajších vzťahov a právneho oddelenia zúčastnili našich aktivít a súťaží ako členovia odbornej poroty a venovali svoj čas, záujem a podporu týmto aktivitám. Ceníme si, že vám záleží na budúcnosti mladých, ktorí, ak budú pripravení na prácu a na život, budú zárukou dobrej budúcnosti Slovenska."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...