Vyhľadávanie:

Zamestnanci OBAL - SERVIS-u košickým štvorčatám

Zamestnanci OBAL - SERVIS-u košickým štvorčatám

Košické štvorčatá, ktoré sa narodili manželom Beregszásziovým v septembri tohto roku, sa majú k svetu. Presvedčili sme sa o tom v pondelok tohto týždňa, keď sme rodinku otca Branislava, mamu Katarínu a bábätká Zuzku, Branka, Martinka a Jakubka navštívili doma v spoločnosti riaditeľky ľudských zdrojov spoločnosti OBAL - SERVIS, a.s. Anny Hadzimovej. Práve zamestnanci tejto dcérskej spoločnosti U. S. Steel Košice totiž rodine finančne pomohli.

"Impulzom na zbierku bola žiadosť Branislava Beregszásziho o pomoc pre mladú rodinu," hovorí A. Hadzimová. (Ako sme sa dozvedeli, firma v ktorej pracuje, s Obal - Servisom spolupracuje, odtiaľ teda kontakt - pozn. aut.) "S obsahom listu sme oboznámili kolegov. Kto chcel prispel. Do zbierky sa zapojilo 260 zamestnancov spoločnosti, ktorí venovali košickým štvorčatám 34 550 korún."

Symbolický šek s vyzbieranou sumou sa predvčerom dostal k svojim adresátom. K bytu starých rodičov v paneláku, do nového sa rodinka sťahuje v novom roku, nás spoľahlivo navigoval detský plač. Mamička Katarína bola návštevou prekvapená, manžel jej totiž v návale povinností, zabudol hostí ohlásiť. Ochotne nás však pustila dnu a dovolila nám aspoň na krátku chvíľočku, (malí sa krikom dožadovali jedla a čakala ich aj návšteva lekára), pokochať sa pohľadom na deti. Obidvaja rodičia, spolu so starými rodičmi a opatrovateľkou, majú čo robiť, aby všetko stíhali. Z nečakaného šťastia majú však radosť a ďakujú všetkým za slovnú i finančnú podporu. "Ceníme si pomoc neznámych ľudí v OBAL - SERVISE a sme za ňu vďační," odkazujú všetkým, ktorí prispeli do zbierky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...