Vyhľadávanie:

Zapojila sa v posledný deň a vyhrala hlavnú cenu!

Zapojila sa v posledný deň a vyhrala hlavnú cenu!

Výherkyňa hlavnej ceny 2. kola Veľkej súťaže Tatiana Semancová si už svoju výhru – poukaz na klimatizáciu vrátane montáže,  vyzdvihla. Koncom minulého týždňa, keď  sa vrátila z dovolenky a momentálne sa už nevie dočkať,  kedy bude mať svoju výhru už „pod strechou.“ Čo je v týchto horúcich dňoch úplne pochopiteľné.

Výherkyňa býva v byte, ktorý je orientovaný na západ a malá, prenosná klimatizácia ho nedokáže schladiť tak, aby sa cítila príjemne.

„Aplikáciu X App Košice som si nainštalovala v posledný deň, kedy sa dalo ešte prihlásiť do 2. kola Veľkej súťaže.  Ďakujem kolegyni, ktorá ma to upozornila, pretože som sa jej pred časom zdôverila, že by som chcela vyhrať novú kuchyňu. Šťastie sa asi unavilo , alebo skôr usmialo sa na mňa,“ povedala nám Tatiana Semancová.

Keď už si aplikáciu nainštalovala, začala čítať aj články, ktoré uverejňujeme.  Zaujali ju hlavne reportáže z miest, na ktorých pracovali naši dobrovoľníci v rámci podujatia Hutníci pre Košice.

„Aplikáciu teraz každému odporúčam. Nielen kvôli Veľkej súťaži, ale aj kvôli zaujímavému obsahu,“ hovorí.

Nuž, šťastie sa možno unavilo, možno usmialo na túto našu výherkyňu, ktorá bude v súťaži samozrejme pokračovať. A možno aj vyhrá vysnívanú novú kuchyňu. Takúto možnosť majú všetci užívatelia X App Košice. Stačí preto urobiť jediné – zapojiť sa.

Aktuálne je otvorené tretie kolo Veľkej súťaže 2022.

U. S. Steel Košice - XAPP-Súťaže (usske.sk)

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...