Vyhľadávanie:

Zapojte sa do Dní dobrovoľníkov U. S. Steel Košice

Zapojte sa do Dní dobrovoľníkov U. S. Steel Košice

8. a 9. júna 2007

Hutníci už neraz dokázali, že vedia dať sily dokopy a pomôcť tam, kde to potrebujú. Cieľom Dní dobrovoľníkov U. S. Steel Košice, ktoré sa uskutočnia 8. a 9. júna 2007, je umožniť zamestnancom USSK, ale aj jej dcérskych spoločností, pridať sa k verejnoprospešným prácam, pomôcť vlastným časom i prácou a spolu s firmou sa tak aktívne zapojiť do filantropických aktivít na podporu nášho regiónu. Kým piatok, 8. júna, bude patriť Hutníckej kvapke krvi, sobota, 9. júna, od 9. do 14. hodiny, aktívnej pomoci konkrétnym inštitúciám.

Vítaný je každý, kto má chuť pomôcť. Každý dobrovoľník, ktorý sa zapojí, či už do Hutníckej kvapky krvi alebo pracovných aktivít, dostane špeciálne dobrovoľnícke tričko a bude zaradený, na základe prihlášky a účasti na aktivite, do žrebovania o zaujímavé vecné ceny.

Aby všetko klaplo ako má, aby bolo možné zabezpečiť primeranú dopravu, občerstvenie, náradie i sľúbené tričká, nemeškajte a prihláste sa. A ak budú mať záujem, aj svojich rodinných príslušníkov. Vítané sú i celé pracovné tímy. Pri spoločnej aktivite tak budú môcť nielen urobiť dobrú vec, ale utužiť si vzťahy v neformálnom prostredí a pri dobrom guláši. Stačí vyplniť prihlášku a najneskôr do stredy, 6. júna, ju vhodiť do schránky Ocele východu vo vestibule hlavnej vrátnice, alebo odovzdať priamo v redakcii. Dať svoje áno a vybrať si aktivitu, ktorá vám najviac vyhovuje, je možné aj elektronickou poštou, a to cez banner Dni dobrovoľníkov na úvodnej strane intranetu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...