Vyhľadávanie:

Zapojte sa do zbierky na charitu od 1. do 5. marca 2004

Zapojte sa do zbierky na charitu od 1. do 5. marca 2004

U. S. Steel Košice prispieva ročne miliónmi korún na rozvoj zdravotnej starostlivosti, vzdelávania, kultúry, športu, na podporu charitatívnych projektov. Svoju spolupatričnosť a solidaritu však môže prejaviť individuálne každý zamestnanec zapojením sa do zbierky hračiek, šatstva, techniky, športových, či školských potrieb. V regióne s viac než 20-percentnou nezamestnanosťou majú zamestnanci USSK pravidelný príjem a dokážu zabezpečiť životné istoty pre seba a svoje rodiny. Okolo nás je však veľa takých, ktorí sú odkázaní na pomoc iných: deti v detských domovoch, ľudia zdravotne postihnutí, či tí zo sociálne slabších podmienok.

Pomôcť môže každý
..možno vaše deti už vyrástli z detských nohavíc a máte plnú skriňu zachovalého detského ošatenia...
...možno aj k vám chodí štedrý Ježiško a máte plnú škatuľu hračiek, s ktorými sa vaše deti nestíhajú hrať...
...možno máte kabát, sukňu, či košeľu, ktoré ležia už pár rokov nepovšimnuté v skrini, no niekoho môžu ešte stále zahriať...
...možno nepoužívaná lopta, či malé korčule, pomôžu deťom, ktoré nechodia na výlety s vlastnými rodičmi, využiť aktívne voľný čas...
...možno aj vy patríte k technickým typom, ktorí musia mať doma posledný model PC, TV, či videa, ...deti v detskom domove si radi pozrú rozprávky aj na výbehovom type...
...možno nájdete množstvo ďalších dôvodov, ako dať nový zmysel predmetom, ktoré už nepotrebujete...

Príjem nepoškodených hračiek, čistého ošatenia, funkčnej techniky, či iných predmetov osobnej potreby, bude zabezpečený v budove Vonkajších vzťahov vo Vstupnom areáli v čase od 8.00 do 15.30 od 1. do 5. marca 2004.
Naviac 4. marca, vo štvrtok, bude možné využiť aj zberné miesto priamo v Košiciach, a to v budove KOSILu na Triede SNP 61, v priestoroch Nadácie rytmus tretieho veku - Klube dôchodcov v čase od 10.00 do 18.00 hod.


Po skončení zbierky budú publikované informácie z rozdelenia a odovzdania výťažku zo zbierky detským domovom a charitatívnym organizáciám.
Najvýznamnejší prispievatelia do zbierky budú mať možnosť zúčastniť sa na jej odovzdávaní, ako i na ďalších akciách organizovaných útvarom Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy.
Na ďalšie otázky vám odpovedia zamestnanci útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy na tel. číslach 3- 4250 a 3- 3558.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...