Vyhľadávanie:

Zatiaľ len v tréningovej hale

Zatiaľ len v tréningovej hale

Hokejisti majstrovského tímu HC Košice sa už pripravujú na ľade

Po trojtýždňových dovolenkách začali obhajcovia majstrovského titulu hokejisti HC Košice druhú fázu letnej prípravy na ľade. Stretli sa v pondelok 25. júla predpoludním v šatni Steel arény, kde im tréner Antonín Stavjaňa s asistentom Pavlom Zůbekom "naordinovali" prvý tréning a načrtli ďalší program prípravy. Zišlo sa 24 hráčov, ktorých tréneri rozdelili do dvoch skupín. Jedna skupina zarezávala vo výstroji v novej tréningovej hale na ľade, druhá skupina naberala fyzické sily v posilňovni. Do tréningového procesu sa zapojili aj dvaja noví hráči, český legionár brankár Alexander Hylák z Chomutova a mladý útočník z Popradu Samuel Mlynarovič. Okrem hráčov z extraligového kádra dostali šancu trénovať s košickým mužstvom aj traja odchovanci pôsobiaci v zámorských súťažiach Tomáš Jurčo, Tomáš Marcinko a Martin Marinčin.

Dvojfázové tréningy z uplynulého týždňa už majú Košičania za sebou, v tomto týždni sa budú venovať herným činnostiam v prípravných stretnutiach. Včera, 2. augusta, po redakčnej uzávierke, odohrali v tréningovej hale, pretože v Steel aréne ešte ľad nie je, prvý prípravný duel s Popradom. V piatok 5. augusta sa o 17. hodine opäť doma stretnú s Banskou Bystricou. V budúcom týždni sa v dňoch 11. - 13. augusta zúčastnia na turnaji Rona Cup v Trenčíne a 19. augusta sa predstavia v ďalšom prípravnom stretnutí vo Zvolene. Až potom sa úradujúci majstri presunú na ľad do Steel arény, kde sa v dňoch 26. - 28. augusta stretnú, v rámci turnaja Cassovia Hockey Cup, s českým majstrovským tímom Oceláři Třinec a účastníkmi KHL CSKA Moskva a HC Lev Poprad. V piatok 2. septembra sa predstavia v Banskej Bystrici a sériu jedenástich prípravných stretnutí zakončia v utorok 6. septembra v Poprade. Bude to pre nich generálka na nový ročník extraligy, ktorá sa začne úvodným kolom v piatok 16. septembra domácou premiérou na ľade Steel arény s Nitrou.

Káder HC Košice pre sezónu 2011/2012

Brankári: Tomáš Halász, Alexander Hylák a Dominik Riečický.
Obrancovia: Radek Deyl, Michal Grman, Ján Homer, Peter Huba, Marek Biro, Michal Novák, Michal Šeda, Peter Slimák, Ján Tabaček.
Útočníci: Peter Fabuš, Marcel Baláž, Peter Bartoš, Vladimír Dravecký, Matúš Chovan, Samuel Mlynarovič, Stanislav Gron, Marcel Haščák, Marek Nagy, Richard Jenčík, Oliver Jokeľ, Miroslav Zálešák, Michel Miklík, Dušan Pašek, Dominik Šimčák, Marek Vorel.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...