Vyhľadávanie:

Železiari v štafetách

Železiari v štafetách

Záujem o túto bežeckú disciplínu z roka na rok stúpa. V 93. ročníku MMM štartovalo už 213 štvorčlenných družstiev a nechýbali medzi nimi ani tímy s účasťou našich zamestnancov. Už po tretí raz za sebou dominovali členovia TJ Obal servis Košice, ktorí v zložení Jaroslav Szabo, Erik Repák, Martin Gaňo a Radovan Tomeček zvíťazili časom 2:28:13 hod. Okrem nich štartovalo aj desať amatérskych štafiet zložených zo zákazníkov U. S. Steel Košice, ktorých doplnili naši obchodníci.

V kvartete s názvom Moravia Team prvý úsek zabehol aj prezident našej spoločnosti Scott Buckiso, okrem ktorého na ďalších úsekoch v drese tohto tímu finišovali aj Jana Hoffmannová, Dana Maděrová a René Lachinger. V ďalších družstvách sa z našich zamestnancov na maratónskej trati v súťaži štafiet predstavili tiež Oliver Molnár, Tomáš Gajdoš, Viktor Udodik, Gabriel Holub, Július Vilk, Dovdon Tugsbayar, Jana Petríková, Jaroslav Križičko, Viliam Gašpar, Marián Kostač i Radovan Kobularčík. Už tradične si pomyselný štafetový kolík odovzdávali aj členovia štafety s názvom Never Give Up v zložení Tomáš Antóny, Eva Hudáková, Peter Bencko a Matúš Harakaľ. Oproti vlaňajšku si postavenie v cieli výrazne polepšili. Až o 90 priečok, keď časom 3:57:54 hod. obsadili v silnej konkurencii 81. miesto. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...