Vyhľadávanie:

Železiarom tretia priečka

Železiarom tretia priečka

V Crow arene sa konal turnaj o Košický hokejový pohár 2016

V sobotu 12. novembra 2016 zorganizovala spoločnosť T-Systems minihokejový turnaj o Košický hokejový pohár. Štartovalo päť mužstiev, medzi ktorými nechýbal ani vybraný tím U. S. Steel Košice. V turnaji hral každý s každým zmeneným systémom na 2 x 10 minút čistého času a v kádroch jednotlivých mužstiev mohlo byť okrem brankára len desať hráčov.

Naši železiari začali turnaj prehrou s tímom T-Systems 1:5 (1:3, 0:2), keď jediný gól strelil Tomčo. V druhom stretnutí USSK zdolali AT&T 6:1 (3:1, 3:0), góly našich Magic 3, Rusič 2 a Beluško. V treťom súboji USSK - Mesto Košice 2:3 (2:2, 0:1), dva góly USSK zaznamenal Tomčo. V rozhodujúcom štvrtom stretnutí hokejisti USSK vyhrali nad VSE Innogy 4:3 (1:3, 3:0). Góly víťazov Rusič, Lang, Magic a Tomčo. Víťazom turnaja sa stal tím T-Systems, ktorý v rozhodujúco stretnutí remizoval s Mestom Košice 2:2 (2:1, 0:1), ale cennú trofej získal lepším skóre. Naše mužstvo si v turnaji pripísalo na svoje konto 6 bodov a vybojovalo v konečnom poradí tretiu priečku. Na 4. mieste sa umiestnili hokejisti z VSE Innogy a na 5. mieste skončil tím AT&T. Na záver organizátori vyhodnotili súťaž zručnosti a odmenili víťazov jednotlivých súťažných disciplín. Z našich hráčov získal cenu pre najrýchlejšieho hráča Marek Magic a v súťaži na presnosť streľby vyhral Juraj Rusič.

Naše mužstvo odohralo turnaj s týmto kádrom: brankár Matúš Stollár a hráči Scott Buckiso, Július Lang, Lucia Petrovičová, Milan Hrabčák, Peter Nižník, Jaroslav Beluško, Marek Magic, Michal Tomčo, Ladislav Barna a Juraj Rusič.             

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...