Vyhľadávanie:

Život píše najpravdivejšie príbehy

Život píše najpravdivejšie príbehy

Stredoškoláci - píšte vaše príbehy pre naše noviny

Možno máte doma alebo vo svojom okolí študenta strednej školy a možno ste ním sám. Ak ste začali čítať a našli ste sa v texte, nasledujúce riadky sú určené práve vám. Na inom mieste dnešných novín informujeme o fotosúťaži pre stredoškolákov s tematikou bezpečnosti. Vy možno patríte medzi tých, ktorí si síce radi pozrú dobrú fotografiu, ale nefotia. Možno však máte v hlave tisíc myšlienok, ktoré by ste vedeli zhmotniť do textu. Krátkeho, výstižného, približujúceho slovami to, čo iný zachytí stisnutím spúšte fotoaparátu. Možno píšete zatiaľ iba pre zásuvku a možno naopak, svoje názory, postrehy, zážitky si nenechávate iba pre seba, ale radi sa s nimi podelíte aj s inými. V školskom časopise a možno aj v inom periodiku či občasníku. Ponúkame vám možnosť zviditeľniť sa na stránkach našich novín. Ako?

Podeľte sa s nami o príhodu, udalosť, historku, v ktorých bude hlavnou témou bezpečnosť. Na prvý pohľad možno ťažká a zložitá téma, ak sa však poobzeráte okolo seba, ostanete prekvapení, koľko námetov nájdete v každodennom živote. Na ceste do školy, pri športovaní, za volantom auta, doma pri upratovaní, záhradníčení, alebo hoci aj pri varení... Život píše tie najpravdivejšie príbehy. Podeľte sa s nami s vašou pozitívnou, alebo i negatívnou skúsenosťou súvisiacou s bezpečnosťou. Napíšte nám, čo vás možno prekvapilo v dobrom slova zmysle, ale aj to, keď ste boli svedkami hazardu. Potešia nás všetky vaše príspevky. Nemusia to byť obšírne texty, zaujímavé sú aj niekoľkoriadkové postrehy. Vítané sú prvotiny rovnako ako príspevky tých, ktorí majú s písaním už nejaké skúsenosti.

Najzaujímavejšie príspevky uverejníme v Oceli východu. Autorov budú môcť čitatelia i osobne spoznať prostredníctvom fotografie. Najlepšie práce oceníme vecnými cenami blízkymi naturelu mladých. S úspešnými autormi sa na pôde U. S. Steel Košice rád stretne i prezident spoločnosti David H. Lohr.

Súťaž nie je časovo ohraničená. Príspevky (obálku prosíme označiť heslom Profesionáli konajú bezpečne) môžete posielať okamžite poštou na adresu: Oceľ východu, U. S. Steel Košice, s.r.o., 044 54 Košice alebo e-mailom: ocelvychodusk.uss.com. Nezabudnite pripojiť tieto dôležité údaje: meno, vek, adresu bydliska, názov školy, ktorú navštevujete a tiež vašu fotografiu (portrét, ak posielate e-mailom vo formáte jpg). Pripojte aj súhlas so zverejnením textu a fotografie v novinách. Do súťaže sa môžu zapojiť mladí z Košického a Prešovského kraja.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...