Vyhľadávanie:

Zlato pre Expatriates

Zlato pre Expatriates

V nedeľu sa dohrával posledný, trinásty šport v rámci letnej olympiády - softbal. V čase, kedy sa konala naša letná olympiáda, mali softbalisti z U. S. Steel Košice povinnosti v slovenskej súťaži. A tak sa trojica prihlásených tímov Expatriates, Vedenie USSK a Výroba dohodli na náhradnom termíne.

O olympijské prvenstvo sa hralo na ihrisku Technickej univerzity v nedeľu, 21. septembra, systémom každý s každým. Najprv sa stretlo mužstvo amerických manažérov z mužstva Expatriates s tímom Vedenia USSK. V tomto úvodnom zápase lepšie začali hostia z Vedenia, ktorí po druhej smene viedli 2:1. Lenže potom sa americkí manažéri zlepšili na pálke, v poli robili menej chýb a po sérii viacerých dobrých odpalov otočili vývoj skóre vo svoj prospech. Napokon po hodine a 20-tich minútach hry zaslúžene zvíťazili 8:4.

Po krátkej prestávke a občerstvení mužstvo Expatriates odohralo aj druhé stretnutie po sebe s tímom Výroby. Tento zápas už bol jasnou záležitosťou expatov, ktorí vyhrali za necelú hodinu vysoko 20:5 a stali sa olympijskými víťazmi v rámci našej letnej olympiády. V treťom súboji sa hralo o strieborné medaily. Tie získali hráči z mužstva Vedenia USSK, keď po vyrovnanej hre zdolali hráčov z Výroby 7:2.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...