Vyhľadávanie:

Zlato pre hasiča Adriána Ficíka

Zlato pre hasiča Adriána Ficíka

Mimoriadnym úspechom pre Slovákov sa skončila Medzinárodná súťaž hasičov v halovom veslovaní na trenažéri Concept 2, ktorá sa konala 11. februára tohto roku v maďarskom mestečku Szolnok. Naši hasiči vybojovali prvé miesta v zápolení družstiev i jednotlivcov. Mimoriadne cenným je víťazstvo Adriána Ficíka zo Závodného hasičského útvaru U. S. Steel Košice v kategórii jednotlivcov nad 35 rokov i hasiča z Piešťan Pavla Kuhajdu v kategórii do 35 rokov. Slovenskí reprezentanti Martin Malatinka (OR HaZZ Trnava), Pavol Kuhajda (OR HaZZ Piešťany), Peter Lejko (OR HaZZ Galanta) a Erik Noskovič (OR HaZZ Piešťany) navyše zvíťazili v štafete mužstiev na 4 x 2 x 500 metrov.

"V telocvični, kde sa súťaž konala, bola poriadna zima, maximálne 10 stupňov Celzia. Štartoval som len v kategórii jednotlivcov a to celkom posledný, takže som musel čakať až na záver pretekov. Takýto výsledok som nečakal, ale môj čas nebol taký, aký by som chcel," okomentoval svoju účasť na súťaži Adrián Ficík.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...