Vyhľadávanie:

Spĺňame najvyššie štandardy kvality

Spĺňame najvyššie štandardy kvality

Ford Motor Company potvrdil spoločnosti U. S. Steel Košice certifikát Q1 na ďalšie obdobie

S výsledkami kvality svojich produktov môžeme byť spokojní. Dokazuje to aj opätovné potvrdenie certifikátu Q1 od firmy Ford Motor Company na ďalší rok. Na slávnostnom odovzdávaní, v utorok 6. marca 2012, plaketu z rúk zástupcu automobilky Imreho Csatlósa prevzal riaditeľ technického servisu zákazníkom pre automobily, bielu techniku a lakoplast José Pablo Sáenz Rodríguez.

Ford udeľuje certifikát kvality Q1 iba top dodávateľom, ktorí spĺňajú najvyššie požiadavky na spoľahlivosť manažérskych systémov, zlepšujúce sa výkonové a kvalitatívne parametre, akčný plán spoločnosti, orientáciu na zákazníka a kontinuálne zlepšovanie. Slovami to potvrdil aj zástupca automobilky I. Csatlós : "Ford je vždy maximálne spokojný s kvalitou materiálu pochádzajúceho z U. S. Steel Košice."

Okrem toho musí každý kandidát disponovať aj ďalšími certifikátmi, ako sú štandardy kvality podľa ISO/TS 16949, a tiež environmentálnym certifikátom ISO 14001. Certifikát Q1 oceňuje kvalitu výrobkov dodávateľa, na druhej strane ho zaväzuje udržať, respektíve pracovať na zvyšovaní kvality produkcie a dodávok. Ford totiž neustále sleduje a vyhodnocuje výkonnosť každého dodávateľa jednotlivo a výsledky zverejňuje na svojom internetovom portáli.

Prestížne ocenenie Q1 získala U. S. Steel Košice už v roku 2010. Opätovným získaním certifikátu potvrdila svoje miesto medzi elitnými dodávateľmi americkej automobilky. Spoločnosť Ford Motor Company od nás odoberá za studena valcovaný materiál a pozinkované plechy. Spolupráca sa datuje od roku 2002.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...