Vyhľadávanie:

Zlomená lyža

Zlomená lyža

V lyžiarskom stredisku Drienica sa stretlo 260 zamestnancov a ich rodinných príslušníkov z DZ Energetika a spoločností Energoservis a Elektroservis na 31. ročníku lyžiarsko-branných pretekov o Zlomenú lyžu. V rôznych disciplínach súťažili deti i dospelí, ktorí sa prezentovali veľkou bojovnosťou, odvahou i nesmiernou túžbou po víťazstve.

Organizátorom bola už tradične odborová organizácia OZ Metalurg spolu s hospodárskym vedením DZ a spomínaných spoločností. Záujem zo strany zamestnancov o takto prežitý víkend bol obrovský. Neuspokojili sme všetkých zamestnancov a jednotlivé prevádzky museli robiť výber z radov záujemcov podľa vopred určených kritérií. Kapacita hotela Javorná nedovolila všetkým, ktorí mali záujem, zúčastniť sa tohto podujatia, preto sa im touto cestou ospravedlňujeme.

Medzi energetikmi už tradične nemohli chýbať GM pre energie a dopravu Vladimír Jacko, ako aj riaditeľ DZ Energetika Ján Petko, ktorý všetkým vyhodnoteným v jednotlivých kategóriách odovzdal vecné ceny. Tú najcennejšiu putovnú trofej Zlomenú lyžu na podstavci, kde sú mená všetkých predchádzajúcich víťazov, odovzdal Tiborovi Bačinskému z prevádzky Energetické médiá. Držiteľ tejto trofeje, ktorý sa stal absolútnym víťazom, obhájil svoje vlaňajšie prvenstvo. Za toto vydarené športové podujatie patrí poďakovanie nielen organizátorom Zlomenej lyže, ale aj celému personálu hotela Javorná za vytvorenie výborných podmienok v priebehu troch dní. Už teraz sa tešíme na 32. ročník Zlomenej lyže, ktorý sa uskutoční o rok v dňoch 16. - 18. februára 2007.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...