Vyhľadávanie:

Zmena vo vedení United States Steel Corporation

Zmena vo vedení United States Steel Corporation

Rada riaditeľov United States Steel Corporation zvolila Maria Longhiho (58) za nového executive vicepresidenta a chief operating officera. V pondelok 2. júla to oznámil Chairman and Chief Executive Officer United States Steel Corporation John P. Surma. Rada riaditeľov ďalej menovala Georgea F. Babcoka, Douglasa R. Matthewsa a Michaela S. Williamsa za výkonných členov výboru korporácie (company's executive management committee).

Mario Longhi je zodpovedný za severoamerické segmenty plochých valcovaných výrobkov, rúr, stredoeurópske prevádzky a tiež globálne operácie. "V poslednom desaťročí čelí celosvetový oceliarsky priemysel najkomplikovanejšiemu a najdynamickejšiemu ekonomickému prostrediu, ktoré kladie na našu spoločnosť zvýšené strategické a prevádzkové požiadavky. Preto pokračujeme v realizácii našich dlhodobých obchodných stratégií, kým v krátkodobých rozhodnutiach ostávame flexibilní," povedal J. Surma a dodal: "Mario sa pripojil k nášmu silnému, skúsenému a výkonnému tímu v zložení George Babcoke, Doug Matthews a Mike Williams, ktorí majú spoločne viac ako 100-ročné skúsenosti vo výrobe ocele a kovov."

Mario Longhi prišiel do United States Steel Corporation zo spoločnosti Geradu Ameristeel Corporation, kde od roku 2005 zastával pozíciu prezidenta a od roku 2006 do roku 2011 aj funkciu výkonného riaditeľa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...