Vyhľadávanie:

Zmeny na vrátniciach

Zmeny na vrátniciach

Od 1. septembra prebrala spoločnosť U. S. Steel – SBS, s.r.o. všetky aktivity na vrátnici č. 4 od DZ Doprava. „Nadviazali sme na ich systém práce a zabezpečujeme váženie vstupujúcich a vystupujúcich kamiónov, ktoré dovážajú materiál pre nákup a vyvážajú naše produkty k našim zákazníkom,“  spresňuje riaditeľ spoločnosti Gabriel Lörinc.

Ďalšou novinkou je otvorenie vrátnice č. 3C, ktorá sa nachádza asi 50 metrov napravo od vrátnice č.3.  V týchto dňoch je už otvorená v čase od 10.00 do 14.00. Od februára budúceho roka, keď sa začne oprava mosta pri vrátnici č.4, bude otvorená nepretržite.  Do začiatku opravy chcú takto pomôcť odbremeniť vrátnicu č.4, aby sa tak urýchlil hlavne vývoz z podniku a odľahčili sa križovatky v okolí vrátnice hlavne v čase, keď dochádza k veľkému pohybu a presunom kamiónov. Vrátnica 3C bude v dohodnutých časoch otvorená aj po skončení 3 mesiace trvajúcej opravy.

Do tretice, k zmenám prevádzkových hodín dochádza aj na vrátnici č.7. Od 1. decembra je otvorená iba v časovom intervale od 5:00 do 18:30. Výnimkou je čas medzi 21:30 a 22:30, kedy je povolený prechod peších osôb cez turniket. V čase od 18:30 do 05:00 je povolený prechod vybraných nákladných vozidiel, ktoré vystupujú / vstupujú prostredníctvom diaľkového ovládania brány. Zoznam týchto vozidiel je potrebné vopred zaslať na schválenie SBS.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...