Vyhľadávanie:

Žrebovanie pre zaočkovaných zamestnancov do konca leta

Žrebovanie pre zaočkovaných zamestnancov do konca leta

Štyri desiatky železiarov už získali 100 €

Spoločnosť U. S. Steel Košice, s.r.o chce odmeniť a poďakovať sa zamestnancom za to, že sa dali zaočkovať a  zvýšili tak kolektívnu imunitu na pracovisku.

Ľudské zdroje, oddelenie Personálny servis preto pripravilo žrebovanie pre zaočkovaných zamestnancov, ktoré sa začalo koncom júla a potrvá minimálne do konca leta. Žrebuje sa každý týždeň a desiatka zamestnancov získava RelaxPass poukážky v hodnote 100 €, ktoré sú im pripísané na karty Up déjeuner.

Do žrebovania sa stále môžu zapojiť všetci zamestnanci U. S. Steel Košice, s.r.o. a dcérskych spoločností, ktorí sú do termínu žrebovania zaočkovaní minimálne jednou dávkou vakcíny.

Stačí sa zaregistrovať prostredníctvom intranetu na adrese:
www.usske.sk/sk/ockovacia-kampan
, kde je potrebné uviesť meno, osobné číslo a kontakt. Registrovať sa môžu všetci už zaočkovaní zamestnanci a priebežne aj zamestnanci bezprostredne po zaočkovaní prvou dávkou vakcíny. Stačí sa zaregistrovať iba raz. Niektorých kolegov, ktorí už boli vyžrebovaní v predchádzajúcich kolách, sme sa opýtali, či ich výhra potešila, ako ju plánujú minúť, a či odporúčajú dať sa zaočkovať aj svojim kolegom.

Marek Molnár zatiaľ až doteraz nevyhral nič, preto ho táto výhra potešila. Plánuje ju investovať do malého darčeka pre rodinu. Očkovanie považuje za osobnú vec každého človeka, ale samozrejme, odporúča ho.

Jozef Stana zatiaľ nevie, ako s výhrou naloží, ale veľmi ho potešila. Očkovanie určite odporúča.

Beáta Lešková tiež ešte nikdy predtým nič nevyhrala.  Jednu vec predsa len považuje za výhru. A to svojho manžela:  „Nevymenila by som ho. Hoc niekedy zlostí, ale za tie roky čo sme spolu, už som si zvykla. Mám odpracovaných 30 rokov v USS a 31. 8. 2021 oslavujeme výročie 30 rokov, čo sme s manželom spolu a nakoniec ešte vyhrám za zaočkovanie 100 €.  Konečné lepší rok !!!“
Výhru plánuje investovať do nákupu vitamínov a bylinkových čajov. Očkovanie odporúča, všetci jej blízki a celá rodina už zaočkovaní sú.

Očkovanie odporúčajú aj Andrea Pastirčáková, Rastislav Šoltés a Martin Tocimák.  Všetci traja plánujú výhru použiť na relax, vitamíny a wellness.

Mená vyžrebovaných zamestnancov sú uverejnené na intranete. 

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...