Vyhľadávanie:

Zvíťazili všetci

Zvíťazili všetci

Uskutočnil sa 1. ročník futbalového turnaja žiakov špeciálnych škôl

Futbal
Pri odovzdávaní ocenení sprava Ján Bača, riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy USSK a riaditeľ Špeciálnej základnej školy na Inžinierskej ul. v Košiciach Karol Fízeľ.

Týždeň pred prázdninami usporiadala Špeciálna základná škola na Inžinierskej ulici v Košiciach, za výdatnej pomoci spoločnosti U. S. Steel Košice prvý ročník futbalového turnaja žiakov na umelej tráve o pohár riaditeľa školy.

V piatok 24. júna dopoludnia sa na ihrisku v Športovo-zábavnom areáli na Alejovej ulici, za mohutného povzbudzovania divákov, pustilo do boja osem futbalových družstiev zložených zo žiakov 5. až 9. ročníka špeciálnych základných škôl z Rudnian, Moldavy nad Bodvou, Svidníka, Košíc-Šace, Vtáčkoviec, Rovníkovej ulice a dve mužstvá, áčko a béčko, z Inžinierskej ulice v Košiciach.

Hralo sa v dvoch skupinách dvakrát desať minút systémom každý s každým, prví dvaja z každej skupiny postúpili do semifinále. Finále patrilo chlapcom z Moldavy nad Bodvou a Svidníka, v ktorom zaslúžene vyhrali a víťazný pohár získali Moldavčania. Ocenený bol aj najlepší strelec a najlepší brankár.

"Vyhrali tí najlepší, ale víťazom je v podstate každý, kto sa na tomto turnaji zúčastnil," ohodnotil akciu Jaroslav Beluško, ktorý ju mal celú pod palcom. "Bol to prvý ročník, verím, že budú nasledovať ďalšie. Pravda, ak budú financie. Ak nájdeme takého dobrého partnera a sponzora, akým bola teraz spoločnosť U. S. Steel Košice, plánujeme turnaj usporiadať každý rok."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...