Vyhľadávanie:

Aj fanúšikovia mali veľkú radosť

Aj fanúšikovia mali veľkú radosť

Hokejové zápolenia mali aj pestrý sprievodný program

Počas štvrťfinálových zápasov, ktoré sa v Steel Aréne odohrali v stredu, 19. februára, sa uskutočnila tipovacia súťaž. Diváci mohli tipovať, ktorý z tímov postúpi až do finále. Na hlasovacích lístkoch sa najčastejšie objavoval divízny závod Doprava. Za finalistu ho tipovalo 57 fanúšikov.

Desiatich tipujúcich vyžreboval pred finálovým zápasom vedúci oddelenia sociálna politika a mimomzdová motivácia Miroslav Sajko. Polovica z nich pracuje v DZ Doprava, ďalší, ktorí dôverovali našim dopravárom, boli z radov vedenia, Teplej valcovne či Vysokých pecí. Vyžrebovaní diváci získali malé športové ceny.

Pred finálovým zápasom si mohli zasúťažiť aj deti. Pätica drobcov vo veku 5 – 12 rokov (Miriam, Kristínka, Veronika, Viktor a Jakub) si priamo na ľadovej ploche vyskúšali, aké ťažké to je trafiť hokejkou puk do bránky. Navyše, keď v bránke zostal brankár tímu DZ Oceliarne Stanislav Suchý. Aj keď treba povedať, že v niektorých prípadoch preniknutiu puku do bránky skôr pomohol, než mu zabránil. A tak sa všetky deti tešili, že aspoň jeden pokus každého z nich bol úspešný. Zo súťaže si odniesli pekné darčeky.

Tradične najpopulárnejšou je súťaž o najlepší fan klub. Zo štvorice fanúšikovských klubov tímov z divíznych závodov Oceliareň, Teplá valcovňa, Doprava a Vedenie sa najväčší hluk podarilo vytvoriť fanúšikom Dopravy. S nameranými decibelmi 128,6 suverénne zvíťazili.  Cenou pre výhercu bolo 100 lístkov na extraligový zápas hokejistov Košíc a Banskej Bystrice, ktorý sa hral 28. februára.  Cenu venoval prezident HC Košice Július Lang a riaditeľovi DZ Doprava Petrovi Balogovi ju odovzdal prezident U. S. Steel Košice Jim Bruno.

Na zápas s Banskou Bystricou prišli okrem fanúšikov aj niektorí hokejisti z DZ Doprava. Nechýbal ani kapitán mužstva Miroslav Hriňák: „Stretnutie sme si spolu s našimi fanúšikmi užili, aj keď Košice prehrali. Na hokeji je stále dobre. A naši fanúšikovia sú super. Ich podporu z hľadiska sme cítili počas celého zápasu.“

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...