Vyhľadávanie:

Aj VY môžete podať pomocnú ruku

Aj VY môžete podať pomocnú ruku

Liga proti rakovine organizuje v piatok 15. apríla 15. ročník verejnoprospešnej zbierky Deň narcisov

Ulice slovenských miest rozkvitnú v piatok 15. apríla žltými narcismi. Tento krehký jarný kvietok nám pripomenie, že je tu opäť Deň narcisov - verejnoprospešná zbierka Ligy proti rakovine, ktorá sa v tomto roku uskutoční už po pätnásty raz. Váš dobrovoľný finančný príspevok umožní Lige proti rakovine realizovať projekty a programy v prospech onkologických pacientov, pôsobiť v oblasti vzdelávania mladých i v oblasti prevencie.

Dobrovoľníčky Ligy proti rakovine a aktivistky z radov oceliarov budete môcť stretnúť už od piatej hodiny ráno aj v areáli spoločnosti U. S. Steel Košice. Rozoznáte ich podľa označenia - bieleho odznaku so žltým narcisom a nápisu Deň narcisov 2011. Na odznaku budú mať pripevnené číslo dobrovoľníka a označenie dobrovoľník. Pokladničky budú biele s červeno-čiernymi grafickými prvkami, označené logom Ligy proti rakovine a dátumom 15. apríl 2011 Deň narcisov.

Spoločnosť U. S. Steel Košice sa aktívne spolupodieľa na Dni narcisov od začiatku jeho existencie. V rokoch 2007 a 2008 podporila celoslovenskú zbierku ako jeden z jej hlavných partnerov a tiež prostredníctvom 2 percent daní z príjmu právnickej osoby. Vlani dobrovoľníci v podniku vyzbierali 4022 eur a oceliarska spoločnosť finančne podporila Centrum pomoci Ligy proti rakovine na Paulínyho ulici v Košiciach.

Ak sa vám 15. apríla nepodarí stretnúť s dobrovoľníkmi a vyjadriť svoju spolupatričnosť v boji s touto zákernou chorobou, môžete tak urobiť aj zaslaním dobrovoľného finančného príspevku na účet zbierky č. 2629740400/1100 alebo zaslaním prázdnej SMS na číslo 848 v sieti všetkých mobilných operátorov v termíne do 18. apríla 2011.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...