Vyhľadávanie:

Beh na lyžiach bude na Kojšovskej holi

Beh na lyžiach bude na Kojšovskej holi

Súťaže XII. ročníka Zimnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice 2008 sa začali 7. januára hokejovým šampionátom v Steel Aréne, ktorého finále sa uskutoční 23. februára. V tomto mesiaci sa však budú konať aj ďalšie zimné športy, a to beh na lyžiach a preteky v obrovskom slalome a v snowboarde. Beh na lyžiach sa uskutoční v sobotu, 2. februára, v lyžiarskom bežeckom areáli na Kojšovskej holi, kde bežkári medzi sebou súťažili aj vlani. Prihlásiť sa na toto bežecké olympijské podujatie je potrebné do 28. januára.

Obrovský slalom a preteky v snowboarde absolvujú naši zamestnanci na svahu lyžiarskeho strediska Jahodná pri Košiciach v sobotu, 16. februára, kedy sa zároveň uskutoční Detský zimný karneval, ako aj preteky v obrovskom slalome detí našich zamestnancov. Prihlášky do súťaží na Jahodnej je potrebné odoslať elektronicky, alebo sa prihlásiť vo svojom DZ, prípadne úseku a útvaru podľa zoznamu organizátorov do 11. februára. Deti do obrovského slalomu prihlasujte na adresu Ľudmila Karchutňáková a deti na karneval v príslušných výboroch OZ METALURG. Podmienky účasti, prihlášky i organizačné zabezpečenie sú na Intranete (Šport - piktogram zimnej olympiády).

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...