Vyhľadávanie:

Bingóóó!

Bingóóó!

Voľného času majú habadej. Aspoň tak to bývalí hutníci tvrdia. Pravda, nie všetci. Užívajú si zaslúžený odpočinok, no nenudia sa. Veď aj doma je čo robiť. Domácnosť, starostlivosť o vnúčatá a rôzne iné povinnosti pohltia veľkú časť dňa. A konečne, ako vravia, majú viac času aj na svoje záľuby, koníčky, v lete na záhradku... Kontakt s bývalými kolegami však mnohým chýba. Aj preto je v klube dôchodcov, založenom pri občianskom združení Jeseň života, počas pracovného týždňa vždy popoludní plno. Prichádzajú každý deň na kus reči, posedieť si pri dobrom čaji či káve, zacvičiť si vo fitness centre, naučiť sa v spevokole novú pieseň, požičať si z knižnice s niekoľkými stovkami titulov dobrú beletriu, či len tak nakuknúť a zistiť čo je nové, na čo sa môžu v najbližších dňoch tešiť. V ostatnom čase aj kvôli novej forme zábavy. Presne pred rokom ju medzi seniorov priniesla manželka prezidenta spoločnosti U. S. Steel Košice.

Pravidlá hry Bingo, ktorá je v Spojených štátoch medzi staršími ľuďmi mimoriadne obľúbená, sa naučili veľmi rýchlo. Minulý týždeň v utorok si ju spolu zahrali opäť aj so Susan Lohrovou, ktorá prišla, akože inak, aj s malými darčekmi pre víťazov. Vyše hodiny vládla v klube perfektná zábava a veselá nálada. Hrali sa rôzne varianty. Skrátené i klasické, na rohy i diagonály. Nakoniec, ako to už býva, nikto z hráčov neodchádzal domov s prázdnymi rukami.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...