Vyhľadávanie:

Bowling už vo štvrtok

Bowling už vo štvrtok

Ako sme už v Oceli východu avizovali, cez víkend sa na štvordráhe Bowling pubu na Triede KVP uskutočnia majstrovstvá U. S. Steel Košice v bowlingu. Pre enormný záujem našich zamestnancov o tento šport museli organizátori rozšíriť hracie dni a súťažiť sa začne už zajtra, vo štvrtok. Bližšie o tejto zmene hovorí šéf organizačného výboru šampionátu Ján Caban:

"Kým vlani sa do hry zapojilo rekordných 329 súťažiacich, v tomto roku prišiel ďalší boom v bowlingu a do pondelka sa prihlásilo až 365 pretekárov, a preto z kapacitných dôvodov už nemôžeme ďalších záujemcov akceptovať, hoci sme termín podávania prihlášok predĺžili až do 10. apríla. Preteky by sme časovo nezvládli. A to aj napriek tomu, že sme pre enormný záujem otvorili hracie dni aj vo štvrtok a v piatok, vždy od 14.30 hod. Hrať sa bude aj v sobotu, od 8. do 23. hodiny, finále jednotlivcov (24 mužov a 12 žien) sa odohrá už tradične v nedeľu, od 9. do 13. hodiny. Aby nenastali v organizácii súťaže žiadne problémy, ani časový sklz, žiadam všetkých štartujúcich, aby si na intranete (šport, piktogram bowling) pozreli deň i čas, kedy majú hrať. Chcem pripomenúť, že 15 minút pred štartom sa musia pretekári prezentovať. Ďalšou podmienkou účasti je, že družstvo musia tvoriť hráči s rovnakými prvými znakmi strediska (napr. DW, BN, AC a pod.). Špecifikom turnaja sú družstvá s vlastnými športovými názvami ako Snežienky, Obalári, Komunikačné strely, Dinosauri, Štrkáči a pod. Na záver pre zaujímavosť pripomínam, že podľa odborníkov z tohto športu, ide pravdepodobne o najmasovejší turnaj v bowlingu v eurozóne. Pre každého účastníka sme pripravili aj občerstvenie a počas súťaže v turnaji sú všetci poistení."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...