Vyhľadávanie:

Bowling vysokopeciarov

Bowling vysokopeciarov

V piatok 16. novembra sa uskutočnil 6. ročník turnaja v bowlingu ZO OZ KOVO Vysoké pece. O turnaj je z roka na rok väčší záujem, o čom svedčí aj štart 24 trojčlenných družstiev, ktoré prišla do Bowling Pubu na triede KVP povzbudiť bezmála tridsiatka spolupracovníkov. Súťažilo sa o zaujímavé ceny, každý člen prvého až tretieho družstva mužov získal trofej a fľašu šampanského. Ohodnotení boli i traja najlepší v súťaži jednotlivcov mužov a žien.

V súťaži družstiev prvé miesto s veľkým náskokom obsadilo družstvo v zložení Michal Tabák, Ondrej Juraško a Tibor Szalona, ktorí zároveň vyhrali aj putovný pohár. Víťazom celého turnaja jednotlivcov v súťaži mužov sa stal Jozef Suvák z prevádzky VP, v súťaži žien zvíťazila s veľkým náskokom Katarína Seligová z RMS a.s.

Pre všetkých zúčastnených bol pripravený, ako každý rok, chutný guláš s občerstvením. Vysokopeciari si toto športové popoludnie veľmi pochvaľovali a už sa tešia na ďalší ročník. Ja osobne som mal najväčšiu radosť z toho, že chlapi, ktorí sa v ťažkých podmienkach podieľajú na chode a údržbe vysokých pecí sa mohli takto zabaviť a odreagovať. Zároveň si od každodenných pracovných povinností pri športe oddýchli a schuti zasúťažili.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...