Vyhľadávanie:

Bowlingový turnaj Rar

Bowlingový turnaj Rar

Rekordný počet až deväťdesiat účastníkov z radov zamestnancov DZ Radiátory a rúry štartovalo v 5. ročníku turnaja v bowlingu o Pohár riaditeľa. Na štvordráhe Bowling Pubu na Triede KVP bojovali 18. októbra o cenné trofeje muži, ženy i trojčlenné družstvá, ale cena útechy sa ušla aj tým, ktorí absolvovali súťaž s najmenším počtom zhodených kolov.

V kategórii žien si prvenstvo vybojovala s počtom 135 zvalených kolov Marianna Kočišová, medzi mužmi bol najlepší Peter Kuba, ktorý mal na svojom konte 191 zvalených kolov.

V súťaži družstiev si najlepšie počínala trojica s názvom KUTAJA, ktorá v zložení Peter Kuba, Imrich Takács a Juraj Jacko dosiahla 465 kolov, na 2. mieste skončilo s počtom zvalených kolov 441 družstvo s názvom DOBOTI, ktoré hralo v zložení Mária Dobócziová, Róbert Bódi a Vladimír Timko. Tretiu priečku si s počtom 398 kolov vybojovali Norbert Figmik, Emil Hutka a Viktor Kočan z tímu PREDÁTORI.

Cenu útechy získala medzi ženami Hedviga Migeľová a medzi mužmi Ladislav Leštinský.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...