Vyhľadávanie:

Budúcoročné zimné športové hry začne hokejový turnaj

Budúcoročné zimné športové hry začne hokejový turnaj

Pre priaznivcov zimných športov máme dobrú správu. Hokejovým turnajom, ktorý odštartujú v Steel aréne 27. januára 2020, sa začne 24. ročník Zimných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice. Na ľade bude až do 26. februára zápoliť dovedna desať mužstiev. Súťaže v behu na lyžiach sú naplánované na 1. februára 2020 ako už tradične, na Kojšovskej holi, v obrovskom slalome zamestnancov a ich detí i v snoubordingu  sa rozbehnú 15. februára 2020 v lyžiarskom stredisku na Jahodnej, kde sa uskutoční aj 20. ročník Detského karnevalu.

Propozície, prihlášky, časový  rozpis hokejového turnaja, ako aj zoznam vedúcich športov nájdete na   intranetovej stránke v časti ŠPORT  od 2. januára 2020, pričom v tento deň sa môžete aj prihlasovať na jednotlivé súťaže. Na beh na lyžiach  do 27. januára 2020 a na obrovský slalom a snoubording do 10. februára 2020. Súťaže na Jahodnej sa v budúcom roku uskutočnia bez štvrtkových tréningov.

Na detský karneval môžu zamestnanci svoje deti prihlasovať  od 10. januára -  do 10. februára 2020, a to v ZO OZ  KOVO  v jednotlivých závodoch.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...