Vyhľadávanie:

Bývalí navíjači si pozreli fabriku

Bývalí navíjači si pozreli fabriku

Nedávne stretnutie bývalých i súčasných zamestnancov elektroúdržby pri príležitosti 50. výročia vzniku navijárne v niekdajších Východoslovenských železiarňach bolo príležitosťou i na spomínanie a podelenie sa so zážitkami, ktoré vtedajší údržbári, dnes dôchodcovia, okúsili pri navíjaní malých i vysokonapäťových elektromotorov pre rozhodujúce agregáty v podniku.

Viacerí si vtedy želali ešte raz si pozrieť dielne opráv elektrických točivých strojov a navštíviť pritom vo fabrike aj niektoré nové moderné prevádzky. Ich prianie sa naplnilo v piatok 13. apríla 2012. Skupina bývalých hutníkov si v rámci exkurzie pozrela ZPO 2 a prevádzky Teplej valcovne, v Studenej valcovni, kde ich privítal bývalý kolega, dnes riaditeľ divízneho závodu Peter Gazsi, zasa moriace linky a 4-stolicový tandem. Prehliadkou novej pozinkovne a svojho bývalého pracoviska, kde ich srdečne privítali niekdajší kolegovia, svoju návštevu v U. S. Steel Košice ukončili. Za ochotu a ústretový prístup ďakujú Vonkajším vzťahom U. S. Steel Košice a všetkým, ktorí sa na príprave a organizácii exkurzie podieľali.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...