Vyhľadávanie:

Čakáme na vaše návrhy!

Čakáme na vaše návrhy!

Poznáte vo svojom okolí človeka, kolegu, alebo celé pracovné tímy, ktoré si podľa vášho názoru za svoje počiny v prospech jednotlivcov i spoločnosti zaslúžia uznanie a ocenenie? Dajte nám o nich vedieť, najneskôr do 14. januára 2008. Spoločne ich navrhneme na udelenie Ceny mesta Košice alebo Ceny primátora mesta. Prvú udeľuje Mestské zastupiteľstvo v Košiciach za vynikajúce tvorivé výkony, významné výsledky a mimoriadne zásluhy vo vedeckej, technickej, umeleckej, športovej, publicistickej a inej verejno-prospešnej činnosti, druhé udeľuje primátor Košíc obyvateľom mesta s trvalým pobytom na jeho území za ich záslužnú činnosť v prospech samosprávy a rozvoja Košíc.

Na vaše návrhy čakáme na e-mailovej adrese lsoltesova@sk.uss.com alebo ich môžete vhodiť do schránky Ocele východu na vrátnici 2A, respektíve doniesť priamo do redakcie. Nezabudnite pripojiť zdôvodnenie návrhu, vaše meno, priezvisko a kontakt.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...