KONTAKT  |    _eng _sk

Čas sa kráti, prihlášky na celoročnú prax do konca augusta
           



Pridané: 16.08.2018
Autor: -c-
Kategória: Študenti

Košická oceliareň aj v nastávajúcom akademickom roku 2018/2019 pripravuje pre študentov  prvého ročníka inžinierskeho, resp. tretieho ročníka bakalárskeho  štúdia so zameraním na hutníctvo, strojárstvo, elektrotechniku, energetiku, ekonomiku, informačné technológie a kybernetiku osvedčený a vskutku atraktívny  projekt  celoročnej praxe.

Podľa informácií generálneho manažéra pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milana Polču ho za dva roky jeho existencie absolvo-vali desiatky študentov univerzít a vysokých škôl. „Nový ročník projektu platenej celoročnej praxe začína 1. októbra 2018 a potrvá do 30. júna budúceho roku.  Praktikanti  budú v závislosti od študijného odboru pracovať vo výrobných prevádzkach, v oblasti informačných technológií, predaja a marketingu, nákupu, inžinierskych činností, či financovania,“ ozrejmil generálny manažér.

Kolegovia, ak teda máte doma vysokoškoláka, ktorý študuje jeden zo spomínaných vedných odborov, upozornite ho na jedinečnú príle-žitosť skĺbenia teoretických znalostí s praktickými skúsenosťami prácou na projektoch a úlohách v spoločnosti U. S. Steel Košice už počas štúdia a získania konkurenčnej výhody  na trhu práce.

Zaregistrovať sa treba  on-line na webovej stránke www.usske.sk a tiež poslať životopis v anglickom jazyku, a to najneskôr do 31. augusta 2018. Vstupenkou do U. S. Steel Košice je úspešné absolvovanie výberového pohovoru.  

Empty

ODPORÚČAME

30.11.2021
Ocitne sa slovenský priemysel na európskej periférii ?
24.11.2021
Núdzový stav - cesta do práce
15.11.2021
Včera sme otvárali burzu v New Yorku
26.10.2021
Prvý úver so zelenými záväzkami symbolizuje vysadený strom

Táto stránka používa cookies

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...

  • Dôležité Vyžadované pre správne fungovanie stránky
  • Nastavenia Používajú sa na ukladanie Vašich nastavení
  • Analytika Používajú sa na analýzu návštevnosti
  • Personalizácia Používajú sa na personalizáciu obsahu