Vyhľadávanie:

Cenu získal Pasternák z Kontižíharne

Cenu získal Pasternák z Kontižíharne

Na štvordráhe BOWLINGSPOTU Lokomotívy Košice na Čermeľskej ceste sa konal 6. ročník turnaja v bowlingu, ktorý zorganizovala ZO OZ KOVO DZ Zušľachťovne a obalová vetva. O cenné trofeje bojovalo v piatok 20. januára 2012 šesťdesiat členov odborovej organizácie, pozvaných hostí, partnerov a priateľov, ktorí súťažili nielen v kategórii jednotlivcov, ale aj trojčlenných družstiev. Medzi ženami dominovala Alžbeta Hlipalová (PZL 1,2), na 2. mieste skončila Renáta Lukáčová (2-stolicový tandem) a 3. miesto obsadila Jana Šolcová (podpora Zušľachťovní).

U mužov si prvenstvo vybojoval Peter Pasternák (kontižíhareň 2), druhý skončil Juraj Hudák (PZL 3) a na 3. mieste sa umiestnil Zdenko Prusák (kontižíhareň 2). V súťaži družstiev bolo na prvých troch priečkach poradie: 1. Peter Pasternák, Štefan Kinlovič (kontižíhareň 1), Zdenko Prusák, 2. Pavel Syč, Zdenko Kováč, Branislav Benke (všetci lakoplastovacia linka), 3. Juraj Mitro (2-stolicový tandem), Ondrej Fecik (elektrolytická pocínovňa 1) a Miroslav Kalina (kontižíhareň 1). O priaznivý priebeh a dobrú organizáciu turnaja sa postarali Ivana Timková, Alžbeta Hlipalová a Richard Matiaščik.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...