Vyhľadávanie:

Ceny pre najlepší tím i jednotlivcov

Ceny pre najlepší tím i jednotlivcov

V Medzeve sme si pripomenuli dva roky existencie War Room-u

Začiatkom júna oslávil War Room dva roky svojej existencie. Dvere štábnej miestnosti, v ktorej sa zhromažďujú nápady a riešia projekty súvisiace s transformačným úsilím Carnegie, naša cesta, sa po prvýkrát otvorili 5. júna 2014. Malé jubileum si manažéri pripomenuli pred dvoma týždňami v Doškoľovacom stredisku v Medzeve. Výročný War Room, ktorý sa konal 8. júna, sa niesol v slávnostnej atmosfére a okrem riešiteľských tímov sa na ňom zúčastnil aj prezident U. S. Steel Košice Scott Buckiso.

V úvodnej časti generálny manažér pre transformáciu a zdokonaľovanie procesov Ján Petko prezentoval prostredníctvom videa dva roky transformačného úsilia v košickej hute. „Je úžasné sledovať, čo sme spoločnými silami dosiahli. Som na vás, ale aj na kolegov v závode, ktorí tu dnes nemôžu byť s nami, nesmierne hrdý. Vo videu ste mali možnosť vidieť, že za dva roky sa nám podarilo implementovať vyše tisíc projektov, ktoré sú pre firmu nesmierne prínosné. Z Košíc dokonca vlani vzišiel najlepší projekt v rámci celej korporácie. Je potrebné aj naďalej pokračovať v tejto ceste a prichádzať s ďalšími zlepšeniami,“ pochválil dosiahnuté výsledky prezident S. Buckiso.

Výročný War Room sa niesol aj v znamení vyhodnotenia najlepšieho riešiteľského tímu i jednotlivcov v rámci súťaže Carnegie Spring Race. V tímovej kategórii sa najlepšie darilo kolegom z divízneho závodu Vysoké pece, ktorých nápady a projekty priniesli vlani pre firmu takmer 1,4 milióna amerických dolárov. Trofej - pozlátený pohár, prevzal riaditeľ divízneho závodu Vysoké pece Marek Jenčo.

V súťaži jednotlivcov ocenili Jozefa Farkaša z útvaru spoľahlivosti zariadení, ktorý vlani prispel až ôsmimi nápadmi. Ceny tiež získali Milan Lučan z divízneho závodu Údržba (4 nápady), Viliam Janák zo spoľahlivosti zariadení (3 nápady), Marián Starzyk z expedície a Marek Rohaľ z oceliarne (zhodne po 2 nápady). Cenu za najprínosnejší projekt dostal Jozef Murgaš z divízneho závodu Vysoké pece.

V záverečnej časti War Room-u predstavil J. Petko novú súťaž, ktorá pozostáva z troch modulov. Prvým je Carnegie multiplicator. Podmienkou je dostať v období od júna do septembra tohto roku svoj projekt do fázy D5. Autori tak z neho môžu získať 25 percent financií, ktoré sa použijú na ďalší Carnegie projekt. Ďalším modulom sú Carnegie Summer Games, v rámci ktorého vyhodnotia víťazov vo všetkých lokálnych War Room-och. Kritériom budú projekty s najvyšším prínosom. Tretím modulom je Obed s prezidentom, na ktorom sa zúčastní každý mesiac jeden zamestnanec s oceneným projektom.            

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...