Vyhľadávanie:

Charitatívny stánok na Hlavnej ulici otvorí U. S. Steel Košice už po desiaty raz

Charitatívny stánok na Hlavnej ulici otvorí U. S. Steel Košice už po desiaty raz



Prípravy na otvorenie charitatívneho stánku U. S. Steel Košice na Hlavnej ulici počas Košických Vianoc v týchto dňoch vrcholia. Bude to už po jubilejný, desiaty raz.

"V tradícii pokračujeme aj v tomto roku. Od 5. decembra do 22. decembra opäť dáme v našom stánku príležitosť prezentovať svoje zameranie a verejno-prospešné aktivity osemnástim neziskovým organizáciám, s ktorými dlhodobo spolupracujeme. Jedna z nich, Stredná odborná škola technická v Košiciach, bude mať premiéru. Zámer však majú všetci spoločný - prostredníctvom svojich rôznorodých vzdelávacích, sociálnych, humánnych a dobročinných aktivít pomáhať komunite, ktorej sme všetci súčasťou," uviedla Eva Svrčeková z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy.

Chod stánku budú, rovnako ako v predchádzajúcich rokoch, pomáhať zabezpečovať okrem členov tímu z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy a aktivistov neziskových organizácií, aj dobrovoľníci z radov zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice a štipendisti. Podrobnejšie informácie prinesieme v budúcom vydaní Ocele východu.


Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...