Vyhľadávanie:

Členky Ženskej siete v prevádzkach huty

Členky Ženskej siete v prevádzkach huty

Pred dvomi týždňami zorganizovala  U. S. Steel Košice Women’s Network – Ženská sieť ďalšiu plánovanú aktivitu. V stredu 29.októbra pripravila pre kolegyne pracujúce v administratíve prehliadku vybraných divíznych závodov, počas ktorej zavítali do niekoľkých výrobných prevádzok. Vďaka exkurzii tak získali komplexnejší obraz o fungovaní našej spoločnosti a tieto poznatky môžu využiť ako inšpiráciu vo vlastnej práci, prípadne pri hľadaní nových nápadov v rámci transformačného procesu Carnegie, naša cesta..

Po tom, čo si účastníčky prezreli film o U. S. Steel Košice, vybrali sa najprv do prevádzok prvovýroby.  Po autobusovej prehliadke vysokých pecí smerovali ich kroky do oceliarne 2, kde sa oboznámili s postupom výroby ocele a sledovali proces odlievania do brám. Ďalšími zastávkami boli teplá širokopásová trať v divíznom závode Teplá valcovňa a na studenej vetve si účastníčky exkurzie prezreli 4-stolicový tandem, dynamolinky  a lakoplastovaciu linku. Pestrú prehliadku ukončila návšteva prevádzky Radiátory.

Exkurziu si členky Ženskej siete veľmi pochvaľovali, mnohé zavítali do podniku po prvý raz.  S prehliadkou bola spokojná aj riaditeľka pre metalografiu a analýzy porúch z Výskumu a vývoja USSE Alica Mašlejová : „Exkurzia do iných prevádzok bola veľmi užitočná a inšpiratívna. Uvedomila som si synergiu medzi informáciami, ktoré poskytujeme návštevám a vedomosťami, ktoré máme z rôznych pracovísk o firme. Výklad som počúvala so záujmom, aby som v budúcnosti rozšírila odborné informácie prezentované na prehliadkach počas Family Safety Day, kde som už dvakrát bola sprievodkyňou.  Pre krátkosť času sme nestihli navštíviť všetky prevádzky, no v budúcnosti by som sa tam rada išla pozrieť. Exkurziu vrelo  odporúčam aj svojim kolegom.“

Richard DREISIG

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...