Vyhľadávanie:

Čo potrebujú automobilky

Čo potrebujú automobilky

Košičanom prednášajú špecialisti z USA

S najnovšími trendmi vo vývoji a výrobe plechov pre automobilový priemysel sa počas tohto týždňa oboznamuje vyše päťdesiat technológov, metalurgov, výskumníkov, vývojárov, obchodníkov i ďalších odborníkov U. S. Steel Košice. Päťdňový kurz, na ktorom prednášajú špecialisti korporácie U. S. Steel pre automobilový priemysel z USA, pripravil útvar generálneho manažéra pre výskum a vývoj USSK.

Podľa slov generálneho manažéra pre výskum a vývoj Fredericka Manniona podujatie je pre Košičanov príležitosťou získať nové poznatky o vývoji a výrobe materiálov pre trh s automobilmi, počnúc výrobou ocele až po finálny produkt. Automobilky, ako to odznelo počas prvých dvoch dní kurzu, preferujú progresívne vysoko pevné ocele, ktoré sú dobre tvárniteľné a majú vysokú úroveň pevnosti. Tieto vlastnosti zaručujú zvýšenú bezpečnosť vozidla, ktorá je pre zákazníkov, popri úspore paliva a výkone, rozhodujúca stále viac.

Výmena informácií je pre tím hutníkov aktuálne obohacujúca v súvislosti s blížiacim sa dátumom uvedenia do prevádzky pozinkovacej linky č. 3, ktorá, ako sa očakáva, upevní vynikajúce meno U. S. Steel Košice na trhoch s oceľou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...