Vyhľadávanie:

CONECO - RACIOENERGIA - CLIMATHERM

CONECO - RACIOENERGIA - CLIMATHERM

Druhým veľtrhom v tomto roku, na ktorom sa zúčastnila U. S. Steel Košice so svojimi radiátormi, bol 16. ročník medzinárodného veľtrhu zameraného na energetickú efektívnosť a racionalizáciu využitia energie RACIOENERGIA 2006. Podujatie, ktoré je najvýznamnejšou príležitosťou na prezentovanie radiátorov KORAD na slovenskom trhu, sa konalo v Bratislave v dňoch 4. - 8. 4. 2006 spolu s medzinárodným veľtrhom stavebníctva CONECO a výstavou CLIMATHERM.

V expozícii U. S. Steel Košice, s. r.o., ktorá sa už tradične nachádzala v pavilóne B1, boli na ploche 100 metrov štvorcových prezentované radiátory značky KORAD. Stánok aj tento rok dominoval svojmu okoliu a stretol sa s pozitívnym ohlasom návštevníkov. Vystavené vzorky, ale aj technické katalógy a prospekty, ktoré boli pripravené v niekoľkých jazykových mutáciách, poskytovali potenciálnym zákazníkom dostatočné podrobnosti o radiátoroch KORAD. Informácie záujemcom poskytovali manažéri z úseku viceprezidenta pre predaj a marketing.

"Výstava potvrdila zvýšený záujem zahraničných výrobcov radiátorov o slovenský trh. Jedným z dôvodov je pretrvávajúca recesia na západných trhoch bez výhľadu na zlepšenie v najbližších rokoch. Zároveň slovenská odborná verejnosť ocenila obchodnú politiku U. S. Steel Košice, ako aj zvýšenú aktivitu v oblasti podporných iniciatív," uviedol obchodný riaditeľ pre predaj radiátorov Ján Seman.

Veľtrh sa stretol s veľkým záujmom verejnosti. Za štyri dni ho navštívilo viac ako 180 tisíc návštevníkov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...