Vyhľadávanie:

Pozvánka do Dánska

Pozvánka do Dánska

Turisti i cykloturisti z U. S. Steel Košice dostali od Klubu dánsko-slovenského priateľstva ponuku navštíviť v mesiaci august ostrov Bornholm. Organizovaním tejto akcie z našej strany bol poverený "barón" Jozef Mitaľ, ktorý už kontaktoval niektorých záujemcov turistov i cykloturistov z radov našich spolupracovníkov, ktorí by mali záujem sa tohto podujatia na dánskom ostrove v Baltickom mori zúčastniť.

V pláne sú dva termíny, a to v dňoch 11. - 20. augusta 2006 alebo 18. - 27. augusta 2006. Na ktorom termíne sa účastníci tohto zájazdu dohodnú, to bude záležať od toho, ako sa podarí zabezpečiť prepravcu účastníkov autobusom z Košíc do poľského mestečka Swinoujsce. Odtiaľ sa potom trajektom presunú do Roenne na ostrov Bornholm.

Ubytovanie je zabezpečené v apartmánoch všestranne vybaveného turistického centra Allinge, kde okrem neďalekej pláže sú k dispozícii dva bazény a športové ihriská. Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 28. apríla 2006, ale zároveň aj informovať u Jozefa Mitaľa, mobil 0904 318 414, e-mail baron@net kosice.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...