Vyhľadávanie:

Udalosti týždňa

Udalosti týždňa

  • Dnes, 19. apríla 2006, sa na pôde Technickej univerzity koná študentská vedecká odborná konferencia METALURGIA 2006, ktorú organizuje hutnícka fakulta. Na konferencii vyhodnotia najlepšie práce študentov v piatich odborných sekciách.

  • Zajtra, 20. apríla 2006, sa v Dome kultúry v Košiciach uskutoční konferencia Rady odborov OZ METALURG U. S. Steel Košice. Na rokovanie je delegovaných 120 odborárov z trinástich základných organizácií a pozvaných je i viac ako štyridsať hostí.

  • Vo štvrtok, 20. apríla 2006, sa na mestskom úrade v Sabinove uskutoční tlačová konferencia za účasti zástupcov Centra ekonomického rozvoja USSK. Témou stretnutia s novinármi je oznámenie príchodu nového zahraničného investora do regiónu.

  • Cez víkend, v sobotu a nedeľu 22. a 23. apríla 2006, sa uskutočnia majstrovstvá USSK v bowlingu v Bowling pube na sídlisku KVP. Na šampionát sa prihlásilo 280 mužov a žien z radov zamestnancov USSK.

  • V sobotu a nedeľu 22. a 23. apríla 2006 odohrajú hádzanári 1. MHK Košice prvé dve semifinálové stretnutia play off na palubovke súpera v Považskej Bystrici.

  • V dňoch 24. až 26. apríla 2006 sa v hoteli Patria vo Vysokých Tatrách za účasti topmanažérov Výskumného a skúšobného ústavu USSK uskutoční Medzinárodná vedecká konferencia Žiaromateriály, pece a tepelné izolácie, ktorej organizátorom je Technická univerzita v Košiciach. Spoločnosť USSK je generálnym sponzorom podujatia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...