Vyhľadávanie:

Dámska jazda

Dámska jazda

Dámska jazda patrí k tradičným výstavným podujatiam Krajského osvetového strediska v Košiciach (KOS). Myšlienka vystavovať raz do roka práce žien - výtvarníčok vznikla na pôde Klubu košických výtvarníkov pri príležitosti osláv Medzinárodného dňa žien. KOS v Košiciach, ktoré metodicky riadi činnosť klubu, prevzalo túto myšlienku a každoročne organizuje vo svojich výstavných priestoroch prezentáciu výtvarnej tvorby žien z košického regiónu pod názvom Dámska jazda.

Výstava je v Galérie KOS na Strojárskej ulici 3 v Košiciach a bude sprístupnená verejnosti počas pracovných dní od 10. do 16. hodiny do 2. mája 2008.

V Galérii KOS vystavujú autorky Ľudmila Bujdošová, Františka Fehérová, Jarmila Hvizdošová, Margita Kolačkovská, Vlasta Kubíková, Mária Lenárdová, Eva Lorenzová, Ivónia Neveziová, Vesna Nehrebeczká, Ľubica Oberučová, Magdaléna Palenčárová, Janka Palovičová - Pillerová, Viera Szabová, Eva Szakácsová a Adriana Szekeressová.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...