Vyhľadávanie:

Dážď prerušil zápasy v skupinách

Dážď prerušil zápasy v skupinách

Rozohrali futbalový turnaj o Majstra U. S. Steel Košice a pohár prezidenta

V piatok 26. apríla 2019 rozohrali na štadióne Technickej univerzity na Watsonovej ulici prvé zápasy 58. ročníka futbalového turnaja o Majstra U. S. Steel Košice a o Pohár prezidenta USSK, ktorý je súčasťou už 29. ročníka letných športových hier železiarov. Na zápas o tretie miesto i finálové stretnutie sa môžete prísť pozrieť v utorok 4. júna. Po skončení futbalového turnaja bude vyhlásený aj najlepší hráč, strelec, brankár a najlepší obranca. Víťazné družstvo prevezme putovný Pohár prezidenta.

Do turnaja sa prihlásilo sedem mužstiev. V skupine A Centrálna údržba, Doprava a Ferroenergy, v skupine B Vysoké pece, Oceliareň, Zušľachťovne a obalová vetva a Koksovňa. Priaznivé počasie na konci apríla umožnilo odohrať šesť zápasov v piatok 26. a v pondelok 29. apríla. Keďže prvý májový víkend priniesol vietor, dážď a výrazné ochladenie, ďalšie zápasy už do uzávierky májovej Ocele východu neodohrali.

Vlani dvihli pohár prezidenta nad hlavy hráči Energetiky/Ferroenergy, ktorí po bezgólovom zápase zvíťazili vďaka úspešnejšej streľbe zo značky pokutového kopu nad Oceliarňou, v súboji o tretie miesto boli lepší hráči Dopravy, ktorí rovnako na pokutové kopy porazili mužstvo Vedenia. Aj vlani sa počasie pohralo s termínmi zápasov. Finále sa posúvalo kvôli dažďu dvakrát.

Výsledky zápasov v skupinách po dvoch hracích dňoch: Vysoké pece – Oceliareň 2:6 (polčas 1:2), Centrálna údržba – Doprava 0:3 (0:0), Zušľachťovne a OV – Koksovňa 1:3 (0:1), Vysoké pece – Koksovňa 0:0 (0:0), Centrálna údržba – Ferroenergy 0:3 (0:1), Oceliareň – Zušľachťovne a OV 5:0 (2:0).

Na čele tabuľky strelcov je zatiaľ so štyrmi gólmi Viktor Čomor (Oceliareň), po dva góly strelili Lukáš Lindvai (Doprava), Roland Demko (Ferroenergy), Matúš Hodermarský, Jozef Kandráč, Erik Tima (všetci Oceliareň) a Patrik Gergely (Vysoké pece). 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...