Vyhľadávanie:

Deň kariéry UPJŠ 2022 aj s našou účasťou

Deň kariéry UPJŠ 2022 aj s našou účasťou

V U. S. Steel Košice nájdu uplatnenie muži i ženy

 Univerzitné a poradenské centrum Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach zorganizovalo dňa 6. apríla 2022 už 6. ročník Dňa kariéry. Živé vysielanie akcie, na ktorej sa zúčastnilo viac ako 20 zamestnávateľov, bolo moderované zo štúdia a pozostávalo z rozhovorov so zamestnávateľmi, z diskusií s odborníkmi a študentmi. Zamestnávatelia mali možnosť predstaviť svoje spoločnosti a pracovné ponuky formou prezentačných videí.

U. S. Steel Košice aj v tomto ročníku využila príležitosť predstaviť študentom a študentkám univerzity so zameraním na informačné technológie, fyziku a chémiu  možnosť zúčastniť sa na atraktívnych programoch Letná stážCeloročná prax. V týchto programoch sa okrem odbornej praxe môžu študenti zoznámiť so „skutočným svetom“ fungovania priemyselného podniku, nadviazať kontakty a rozvíjať svoje teoretické znalosti.

S ohľadom na podporu uplatnenia žien v technických profesiách sme sa zamerali aj na študentky, ktorým sme predstavili možnosti rozvoja a budúcej kariéry v našej spoločnosti.

Aj vďaka zaujímavým rozhovorom a videám nás počas akcie oslovili študenti a študentky s otázkami a dotazmi s veľmi pozitívnym ohlasom.

V prípade záujmu si záznam podujatia môžete pozrieť na Facebooku:

https://fb.me/e/1z6bkspaH [fb.me]

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...