Vyhľadávanie:

Deň otvorených dverí Studenej valcovne

Deň otvorených dverí Studenej valcovne

Sobotňajšie priaznivé počasie využili odborári zo Studenej valcovne na zorganizovanie Dňa otvorených dverí. Pre svojich zamestnancov a ich rodinných príslušníkov pripravili v Aeroclube na letisku v Barci príjemné dopoludnie. Dospelým bola k dispozícii výstava športových lietadiel a leteckej techniky, leteckých a raketových modelov a automobilov.

Mladšie ratolesti si za sladké odmeny mohli zmerať sily v množstve súťaží, vyšantiť sa v nafukovacom hrade, či zajazdiť si na koňoch a poníkoch. Deti najviac lákalo asi požiarnické a terénne auto, do ktorého kabíny si mohli sadnúť, zatrúbiť a dokonca aj spustiť maják a sirénu. A že ich to náramne bavilo, by potvrdili ich rodičia pridržiavajúc si dlane na ušiach.

V ponuke nechýbali vyhliadkové lety nad mestom a odvážnejšie nátury mali možnosť otestovať svoju guráž v zoskokoch z parašutistického trenažéra. Súčasťou programu boli ukážky leteckej akrobacie, vypúšťanie raketových a leteckých modelov, zoskoky parašutistov a skúšobné jazdy na automobiloch. O dobrú atmosféru sa počas celého dopoludnia starali hudobné skupiny a moderátori z rádia Východ.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...