Vyhľadávanie:

Deň plný súťaží, hier a dobrej zábavy

Deň plný súťaží, hier a dobrej zábavy

Rodiny športujú už o mesiac

Presne o mesiac, v sobotu 4. októbra, bude Športovo-zábavný areál na Alejovej ulici v Košiciach patriť celý deň košickým hutníkom a ich rodinám. Už druhý ročník podujatia pod názvom Rodiny športujú sľubuje maratón súťažných zápolení, dobrú zábavu, pre menšie deti celý rad hier a atrakcií. Rezervujte si čas a príďte so svojimi ratolesťami súťažiť v zmiešaných družstvách vo futbale, streetballe, stolnom tenise či stolnom futbale. Súťaže sú vhodné pre deti od 10 rokov. Registrácia sa začína o 9. hodine, na všetkých čaká až do 15. hodiny bohatý program.

Tešiť sa môžeme na exhibičný zápas vo futbale medzi Slovenskom a USA, deti si, okrem korčuľovania a bicyklovania na dopravnom ihrisku pod taktovkou príslušníkov dopravnej polície, budú môcť vyskúšať ako im to ide v biliarde, hodoch na terč, pri stavaní veže, v skoku vo vreci, skladaní puzzle, či ďalších iných zábavných disciplínach. Nebude chýbať ani nafukovací hrad, maľovanie na tvár, tvorivé dielne. Nikto neodíde bez odmeny. Za absolvovanie každej disciplíny získajú do hracej karty pečiatky, ktoré si budú môcť vymeniť v Sladkom domčeku za niečo dobré pod zub alebo iné darčeky. Všetkých určite zaujmú ukážky práce hasičov zo Závodného hasičského útvaru U. S. Steel Košice, košických záchranárov, duel v stolnom a vzdušnom hokeji medzi HC Košice a deťmi, ale i autogramiáda košických olympionikov.

Pre účastníkov podujatia je pripravené aj občerstvenie v podobe nápoja a bagety už pri registrácii, v čase obeda si budú môcť pochutnať na dobrom guláši, káva a čaj budú k dispozícii počas celého dňa.

Program športového dňa obohatí kultúrny program v miestnom amfiteátri, po ktorom bude nasledovať odovzdávanie ocenení najúspešnejším súťažným družstvám.

Nezabudnite! Keďže počet miest je kvôli priestorovým možnostiam obmedzený, prihláste sa čím skôr. Stačí si zvoliť jednu zo štyroch súťažných disciplín, ktorú absolvujete v zmiešaných družstvách spolu s vašimi deťmi, a prihlášku doručiť najneskôr do 22. septembra na adresu Vonkajšie vzťahy, U. S. Steel Košice, s.r.o., 044 54 Košice. Obálku označte heslom Rodiny športujú.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...