Vyhľadávanie:

Dentálna hygienička v poliklinike

Dentálna hygienička v poliklinike

Šačianska nemocnica rozširuje služby

Od pondelka, 4. februára 2008, rozširuje Nemocnica Košice-Šaca, a.s., 1. súkromná nemocnica stomatologické služby v poliklinike vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice o dentálnu hygienu. Dentálnu hygieničku môžete navštíviť vždy v pondelok, utorok a vo štvrtok, od 7. do 14. hodiny v poliklinike na 2. poschodí. Na vyšetrenie sa treba vopred objednať, aj prostredníctvom stomatológa.

Podľa informácií hovorkyne nemocnice Denisy Vančíkovej, cieľom zriadenia novej služby je zvyšovať záujem pacienta o orálne zdravie. Odborníčka bude v oblasti prevencie vykonávať viacero úkonov. Patrí k nim anamnéza - zistenie zdravotného stavu, poučenie pacienta o anatómii v ústnej dutine, stave jeho chrupu i o tom, ako ochorenie zubov a ďasien vzniklo, ako sa dá zastaviť a ako mu predchádzať. Pacient dostane tiež odporúčania v súvislosti so správnou technikou čistenia zubov, priestorov medzi nimi a ďasien. Súčasťou služieb je aj odstraňovanie tvrdých a mäkkých nánosov zubného kameňa, hĺbkové čistenie vačkov parodontu a čistenie koreňov zubov pri parodontitíde.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...