Vyhľadávanie:

Deti z Podolínca opäť v Steel aréne

Deti z Podolínca opäť v Steel aréne

Minulý rok splnili manažéri našej firmy deťom z Detského domova sv. Klementa Hofbauera v Podolínci ich veľký sen. Štrnásť až sedemnásťroční chlapci si veľmi chceli zahrať hokej v Steel aréne. Hráči Vedenia USSK súhlasili a v marci si s mladým mužstvom po prvý raz zmerali sily. Premiérový súboj sa skončil víťazstvom nášho tímu 7:6. V máji 2011 sa stretli na ľade po druhýkrát. V odvete už boli úspešnejší mladí hokejisti z Podolínca. Zvíťazili 9:8. V októbri minulého roku sa odohral tretí súboj súperov a aj vtedy hostia z Podolínca vyhrali 6:4. Tradíciu neporušili ani v nedeľu 4. marca 2012, keď bol v Steel aréne na programe štvrtý zápas. Podolínski chlapci opäť zvíťazili, tentoraz presvedčivým výsledkom 8:3. Hokejisti Vedenia sa v tomto stretnutí predsa len dočkali čiastkového úspechu. Po skončení zápasu už tradične prišli na rad samostatné nájazdy. Po sérii desiatich nájazdov vyhrali hráči z Vedenia 4:2, ale na zápasy zo vzájomných súbojov vedie Podolínec 3:1.

Na margo nedeľňajšieho programu v Steel aréne nám tréner mladých hokejistov z Podolínca Eduard Ferencko povedal: "Podobne ako na tie predchádzajúce, aj na tento zápas sme sa intenzívne pripravovali. Už druhý rok hráva spolu ten istý káder a chlapci sú čoraz viac zohratejší. Sme vďační organizátorom z U. S. Steel Košice, že nám umožňujú zahrať si proti mužstvu Vedenia a že nám počas nášho pobytu v Košiciach vždy pripravia pestrý zábavný program. Po zápase mohli nielen hráči, ale aj ich rovesníci, ktorí prišli z nášho detského domova do Košíc povzbudzovať, využiť ľad v Steel aréne na voľné korčuľovanie. No a veľkú radosť sme mali z toho, že všetci mohli byť v hľadisku účastníkmi hokejového extraligového stretnutia medzi majstrovským tímom HC Košice a Duklou Trenčín."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...