Vyhľadávanie:

Detské vianočné želania sa majú plniť

Detské vianočné želania sa majú plniť

Projekt Stromček prianí pokračuje aj v tomto roku

Stopäťdesiatdeväť. Presne toľko je kartičiek, na ktoré deti z Detského domova sv. Klementa Hofbauera v Podolínci, Centra pre deti a rodiny na Uralskej ulici v Košiciach, rodín našich kolegov, ktoré sa ocitli v zložitej životnej situácii, ale i mladí dospelí z Domova na polceste na Alžbetinej ulici v Košiciach v uplynulých dňoch napísali svoje najtajnejšie vianočné priania. 

Všetky z nich v pondelok 11. novembra 2019 v dostatočnom predstihu pred naj­krajšími sviatkami roka opatrili stužkami a v mene chlapcov a dievčat zavesili na už tradičné stromčeky v areáli fabriky manželky top manažérov spoločnosti U. S. Steel Košice –Melissa Bruno, Lisa Kocsis, Zuzana Hathavayová, Viera Novosadová i Mária Kiraľvargová. Spolu s ďalšími dobrými ľuďmi z košickej huty, ktorým nechýba empatia, sa môže do firemného projektu Stromček prianí zapojiť každý z nás.

Stačí, ak zvesíte kartičku z jedného z troch stromčekov, ktoré nájdete vo vestibule hlavnej administratívnej budovy, na chodbe bufetu vo Vstupnom areáli USSK alebo budovy Predaja a pridáte sa k ľuďom dobrej vôle, ktorým nepadne zaťažko vyčariť úsmev na tvárach úplne neznámym deťom. Darčeky, ktoré si  vysnívali, treba doniesť spolu s kartičkami najneskôr 2. decembra 2019, a to do budovy Vonkajších vzťahov, 1. poschodie, č. d. 103 od 6:00 do 8:00, alebo od 8:00 do 15:00 na 2. poschodie č. d.  202. Viac informácií na telefónnom čísle 673 4915.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...