Vyhľadávanie:

Dievčatá a ženy v pohybe

Dievčatá a ženy v pohybe

Pod týmto názvom odštartovali vo štvrtok 18. apríla 2013 nový koncept skupinových bežeckých tréningov pre dievčatá a ženy v košickom lesoparku na Aničke. Tréningy sa budú konať každý týždeň vo štvrtok o 18. hodine a zraz účastníčok je pred Detským areálom na Aničke. Pravidelná bežecká aktivita sa uskutoční pod dohľadom skúsených trénerov a potrvá približne jednu hodinu.

Výkonnosť ani vek nerozhoduje, zapojiť sa môžu úplné začiatočníčky, ako aj skúsenejšie bežkyne, ktoré chcú svoje rekreačné behanie posunúť na vyššiu úroveň. V rámci tréningov a celkovej komunikácie sa účastníčky dozvedia ako si zostaviť tréningový plán, niečo o technike behu a dýchaní, o správnej výžive, výbere vhodnej obuvi a oblečenia, chudnutí pomocou behu a pod. Je tu teda príležitosť pre naše ženy z firmy, aby si prišli zabehať a urobiť niečo pre svoje zdravie. Účasť na tréningoch je bezplatná.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...