Vyhľadávanie:

Dnes uzávierka prihlášok

Dnes uzávierka prihlášok

Letná olympiáda zamestnancov U. S. Steel Košice sa uskutoční na budúci týždeň v piatok a v sobotu 8. a 9. septembra 2006. Vo štvrtok 24. augusta sa za účasti štyridsiatich zástupcov spoločností, divíznych závodov, úsekov a útvarov konalo zasadnutie organizačného výboru tohto podujatia, na ktorom sa uzatvárali prihlášky. Zároveň sa organizačný výbor rozhodol v snahe vyjsť v ústrety tým zamestnancom, ktorí boli na dovolenkách a nestihli sa prihlásiť do termínu 23. augusta, že sa im predlžuje termín prihlásenia sa do dnešného dňa 30. augusta do 14.00 hod. Prihlášku s potrebnými údajmi je potrebné odoslať alebo doručiť priamo svojim zástupcom organizačného výboru letnej olympiády na pracoviskách, ale môžete sa prihlásiť (nie duplicitne) aj na adrese Ján Caban, tel.: 3-1643, prípadne jcaban@sk.uss.com, alebo faxom na číslo 3-0622.

Predbežná bilancia prihlásených do 24. augusta bola 984 účastníkov. Štruktúra prihlášok potvrdzuje opäť veľký záujem o kolky - 154 kolkárov a o nový šport bowling až 199 súťažiacich. Na štarte cyklistov sa postaví 88 pretekárov. Oceliari postavia do súťaže v nohejbale 4 družstvá, celkom sa prihlásilo 13 tímov. V malom futbale bude bojovať 18 družstiev, keď viacerí využili možnosť postaviť tri družstvá. Vo volejbale sme zaregistrovali pokles záujmu, pretože zatiaľ sa prihlásili len štyri mužské a tri ženské celky. Na ceste z U. S. Steel do Košíc sa v Olympijskej desiatke má prezentovať 31 bežcov a 25 korčuliarov na kolieskových korčuliach. Za šachovnicami bude bojovať 13 šachistov. Štatistika v ostatných športoch je približne na vlaňajšej úrovni, ale zvýšil sa záujem jednotlivcov štartovať vo viacerých disciplínach, z dôvodu získať čo najviac bodov do súťaže Olympionik roka.

Upozorňujeme súťažiacich v kolkoch a v bowlingu, že pre všetkých bude vyžrebované poradie, v akom časovom termíne nastúpia na dráhu, aby nemuseli zbytočne čakať, kedy zasiahnu do hry. Časový harmonogram bude uverejnený na Intranete. Z radov kmeňových zamestnancov USSK nastúpi na štart 880 pretekárov, ostatní sú zamestnanci dcérskych spoločností.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...